Skip to content
Rikard Strand in Cloudworks at Workplace Transform Nordic 2018 with two of our customers, Line Lauvsnes Oddekalv in Elkjøp and Cornelia Bjørke-Hill in Infotjenester.

Høydepunkter fra Workplace Transform Nordics 2018

Det årlige arrangementet Workplace Transform Nordics er en feiring av gode historier, nettverksbygging med andre Workplace partnere, diskusjoner og prisutdeling for noe av det inspirerende arbeidet utført av kunder av Workplace from Facebook. Arrangementet brukes også som en informasjonskilde for Facebook, hvor de samler ufiltrerte tilbakemeldinger fra kunder.

Rikard Strand

Fremtidens arbeid

Workplace teamet arrangerte årets event i Oslo, og startet med en påminnelse av de grunnleggende faktorene for selskaper som utvikler seg videre:

 • Åpen som standard
 • Mobil først
 • Multimodal
 • Integrert og automatisert
 • Alle, sammenkoblet
 • Personliggjort og prioritert

Spennende nyheter om Workplace

Workplace presenterte også noen spennende nyheter:

 • De vil legge til en funksjon for å sikre at viktige innlegg blir sett av alle ansatte
 • De vil fortsette å investere i sikkerhet og tillit, og vil i løpet av året flytte tjenesten til et nytt domenenavn (jeg antar det vil være *.workplace.com)
 • Justeringer i rangering og relevans av innlegg er et høyt prioritert investeringsområde. Workplace ønsker å ha et mål om at 90% av innholdet som leveres i nyhetsfeeden skal være relevant (dristig mål for store grupper med 10 000 innlegg hver uke)
 • Investeringer i funksjoner på tvers av fellesskap (chat, samtale og video) ble kunngjort og vil snart bli distribuert i tjenesten
 • Integrasjon med e-post basert på Redkix kommer til Workplace (ingen dato delt)

Markedsplass med partnere

Arrangementet inkluderte også en markedsplass med noen interessante partnere; Okta, Zoom, Prepp, Netskope, Sideways 6 for å nevne noen. Disse løsningene er virkelig verdifulle for Workplace kunder, og jeg personlig elsker å kunne snakke med dem om produktene deres.

Aker BP og Securitas Sverige

To bedrifter fortalte sine historier om Workplace; Aker BP og Securitas Sverige. Mye god kunnskap ble delt, både tips for erfarne Workplace ansvarlige, så vel som for nykommere på plattformen. De to selskapene delte problemene med ansatte som var frakoblet på forskjellige måter; Aker BP med folk på offshore turnus (jobber 2 uker og deretter 4 uker fri), og Securitas med omtrent 80% av arbeidsstyrken som jobber nattskift. Workplace er en mobil kanal som forbinder alle ansatte til samarbeid, deling og innovasjon! Begge selskapene gjorde også et poeng av å utdanne ansatte og ledere om verktøyet for å få mest mulig ut av tjenesten.

Diskusjoner rundt bordene

Flere timer i løpet av dagen var satt opp for å ha diskusjoner rundt bordet. Alle deltakerne på Transform var plassert ved forskjellige bord, noe som ga mulighet til å få kontakt med nye mennesker, lære ny innsikt og diskutere temaene og spørsmålene sammen med andre selskaper. På alle bordene satt det en Facebook ansatt som fanget essensen, som senere skulle leveres tilbake til de aktuelle teamene i London – et ekte eksempel på innovasjon gjennom crowdsourcing.

Workplace Nordic Transform prisutdeling 2018

Gratulerer til alle vinnere – vi er spesielt stolte av kunden vår, Flyktninghjelpen, som er anerkjent for deres arbeid med bot. Workplace boten deres, Norbot, ble utviklet av Cloudworks. Du kan lese mer om det her.

Del artikkel:

Scroll To Top