Skip to content
Cloudworks-3-år-17

Hipp hurra for Cloudworks 3 år!!

Cloudworks er blitt 3 år som selskap, og det måtte vi så klart feire! Vi markerte anledningen med deilig bløtkake, ballonger og gaver til alle ansatte. Vår daglig leder Alexander har nedenfor kommet med noen betraktninger i forbindelse med jubileumet vårt.

Alexander Friedensburg

Da vi for tre år siden begynte å levere tjenester og løsninger innen skyintegrasjon og sikkerhet, så vi raskt at dette var et gryende behov hos mange. Vi fikk bekreftet at det å satse på bred adopsjon av skytjenester og økt fokus på compliance, ville drive etterspørsel etter spisskompetanse innen Identity Governance, Access Management og sikker integrasjon av skytjenester.  

Vår målsetting fra første dag har vært å bygge Norges sterkeste fagmiljø innen bruker- og informasjonssentriske sikkerhetsløsninger, og det er vi allerede godt i gang med! Cloudworks har ansatt noen av de flinkeste menneskene innenfor området, og vil fortsette å bygge teamet videre. 

Skalerbarhet

Det vi leverer – og har levert – bygger fundamentet for skalerbare bedrifter og forretningsmodeller. Skalerbarhet er igjen avhengig av sikkerhet og automatisering. Det ene betinger det andre, ellers blir det kaos. Bedrifter som investerer i våre løsninger, opplever at de kan betjene flere kunder og/eller samarbeide med flere partnere og likevel effektivisere forvaltningen. 

Sosial samhandling

Siden vi ikke benytter e-post for internkommunikasjon, har vi samlet mye erfaring innen sosial samhandling – fordi det er slik vi samarbeider og bygger vår identitet. Vi hadde faktisk ikke vært der vi er i dag foruten. Denne kompetansen har vi rendyrket, og vi er en av Nordens ledende eksperter på implementering av sosiale samhandlingsløsninger. Du kan lese litt mer om bakgrunnen for at vi benytter Workplace from Facebook som vår interne kommunikasjonskanal ved å trykke her.

Spennende prosjekter

En stor del av hvor vi er i dag er selvfølgelig også takket være muligheten vi har fått til å jobbe med så mange spennende prosjekter hos våre fantastiske kunder! Vi har implementert adgangskontroll for et internasjonal selskap med 80.000 ansatte, utviklet en Identity-bot som forenkler utsendelsen av Flyktninghjelpens beredskapsstyrker til verdens kriseregioner, samt digitalisert tilgangsforvaltningen for en rekke kunder. Bare for å nevne noen prosjekter. 

Hvor går veien videre? 

Det vi ser er at digitaliseringskompetanse, prosessforståelse og transformasjonsledelse er viktige bestanddeler når vi bidrar til effektivisering og økt sikkerhet. Vi er overbevist om at det har styrket mange av leveransene våre, og vi kommer derfor til å videreutvikle denne kompetansen i tiden fremover.

Cloudworks skal fortsette å være selskapet der de beste blir enda flinkere – samtidig som vi har det gøy i hverdagen!

Kjære kolleger i Cloudworks – jeg er utrolig stolt av alt vi har fått til!
Og ikke minst, kjære kunder! Tusen takk for den tilliten dere har vist oss! Vi gleder oss til å jobbe sammen med dere i flere spennende prosjekter i fremtiden! 

Del artikkel:

Scroll To Top