Skip to content
Mads Grandt i Flyktninghjelpen og Arne Vedø-Hansen i Cloudworks på Oktane18

Flyktninghjelpen vant pris på Oktane18!

Kunden vår Flyktninghjelpen (NRC) vant ‘Okta for Good Award’ på Oktane18. Dette er en pris som blir delt ut til ideelle organisasjoner som har integrert Okta sin løsning, for å akselerere sitt oppdrag og levere varig effekt.

Åse Helene Rogne-Hansen

Norges største humanitære organisasjon

Flyktninghjelpen (NRC) er en uavhengig humanitær organisasjon som hjelper mennesker på flukt. Stiftelsen fremmer og forsvarer deres rettigheter og verdighet, og opererer i mer enn 31 ulike land. Det er 6.000 ansatte hvorav en liten andel jobber på hovedkontoret i Oslo, og de fleste jobber ute i felt.

Konferansen Oktane

Mads Grandt mottar “Okta for Good Award”

Okta som er en av våre samarbeidspartnere, er en av de ledende leverandørene av skybaserte produkter innenfor identitets- og tilgangsstyring. Hvert år gjennomfører de sin konferanse Oktane, og i år ble den avholdt i Las Vegas. Arne Vedø-Hansen som er senior IAM-konsulent i Cloudworks, var på konferansen og beskrev noen av sine opplevelser fra den i et reisebrev.

Okta for Good Award

I tillegg til alt det Arne erfarte på Oktane18, var det spesielt gledelig for oss at ICT Manager i Flyktninghjelpen, Mads Grandt, mottok prisen ‘Okta for Good Award’ på vegne av stiftelsen.

Flyktninghjelpen så behovet for en smidig og fleksibel IT-løsning. Mads Grandt og hans team hadde en visjon om å bevege seg unna komplekse VPN-løsninger og øke sikkerheten. Cloudworks ble engasjert som partner, og en utdatert VPN-plattform ble byttet ut med Okta sin skybaserte og brukervennlige IDM-tjeneste. Den fungerer som en cloud-integrasjonsløsning for organisasjonens 6.000 brukere. Her kan du lese om det.

Mange av våre ansatte jobber i kriseregioner og er avhengig av mobile og sikre løsninger. Okta sin IDM-tjeneste, som Cloudworks har levert, forenkler hverdagen for våre 6.000 ansatte og er fundamentet i vår cloud-satsing.

Mads Grand, ICT Manager i Flyktninghjelpen

Workplace from Facebook integrert med Okta

Okta sin IDM-tjeneste er grunnmuren i Flyktninghjelpens cloud-strategi, og etter at den var på plass, har flere tjenester blitt integrert i løsningen. Blant annet så Flyktninghjelpen verdien av å få på plass en samhandlings- og kommunikasjonsplattform. Cloudworks sine cloud-arkitekter ble derfor engasjert for å integrere Workplace from Facebook med Okta, og for å bistå med onboarding av Flyktninghjelpens ansatte.

I dag kan Flyktninghjelpens ansatte og eksperter koble til og samarbeide i et sikret Workplace-miljø, noe som gjør Flyktninghjelpens Workplace-installasjon til en av verdens største og mest mangfoldige humanitære kunnskapsdatabaser.

Del artikkel:

Scroll To Top