Hopp til innhold
Nancy-Chauhan-og-Arne-Vedø-Hansen-foran-skjermen-hos-Cloudworks-1

Bli en del av vårt sterke kompetansemiljø?

I Cloudworks brenner vi for cloud og IT-sikkerhet, og vi har skapt et unikt fagmiljø basert på dette. Vi er alltid på jakt etter dyktige folk med samme lidenskap. Er du vår nye kollega?

Åse Helene Rogne-Hansen

Lidenskapen til det vi jobber med bidrar til en kultur hvor vi deler vår kunnskap og erfaring med hverandre, og utfordrer hverandre når vi har behov for det. Sammen utvikler vi oss og spiller hverandre gode, og slik finner vi de beste løsningene for kundene våre.

Identity Governance, Digital transformasjon og Informasjonssikkerhet

Våre tre retninger du kan utvikle deg innenfor er Identity Governance, Digital transformasjon og Informasjonssikkerhet. Dersom du ikke allerede har erfaring innenfor ett av disse fagområdene, vil vi legge til rette for at du får tilstrekkelig med oppfølging, støtte og nødvendige kurs for å bli kvalifisert til å jobbe på spennende prosjekter som Cloudworks konsulent.

Hvem er du?

  • Du er et varmt menneske med en god porsjon humor
  • Du er faglig dyktig, nysgjerrig, fleksibel og god til å samarbeide
  • Du deler vår filosofi om at teknologi og informasjonssikkerhet er to sider av samme sak
  • Du er utdannet innen IT og har allerede jobbet i noen år, og ønsker nå å bygge karrièren din videre innenfor det viktigste som skjer på IT-fronten i dag
  • Du ser mulighetene i at vi er et ungt selskap i sterk vekst, og synes det er spennende å få være med på å utvikle selskapet videre

Er du vår nye kollega?

Send oss noen ord om deg og din kompetanse sammen med CV, samt hvorfor du har lyst til å jobbe i Cloudworks. Mailadressen til daglig leder er: alexander.friedensburg@cloudworks.no, og er det noe du lurer på, er det bare å ringe Alexander på tlf 99 59 58 73.

Scroll til toppen