Hopp til innhold
The Banagalore Technical Conference 2019

The Bangalore Technical Conference 2019

Både forretnings- og ferdighetsmessig demonstreres det igjen hvilken enorm verdi Bangalore Technical Conference har for å styrke forholdet mellom Cloudworks og Micro Focus.

Andrei Sandulache

The Bangalore Technical Conference som også kalles for Technology Transfer Partners konferansen, TTP, er en eksklusiv konferanse man som partner må bli spesielt invitert til. Konferansen er begrenset til 50 deltakere og har en agenda som fokuserer på produkter og løsninger som utvikles av Micro Focus i India.

I fjor deltok våre kollegaer Ragnar og Dagfinn på The Bangalore Technical Conference 2018, og enda en gang er vi heldige som har blitt invitert til konferansen om alt det tekniske i Micro Focus / NetIQ-universet.

Det som skiller arrangementet Technology Transfer Partner fra de andre konferansene, er at du på denne har muligheten til å møte ingeniører, arkitekter, produkteiere og produktsjefer innenfor spesifikke interesseområder.

Det var en tempofylt uke med økter som spente fra Filr, ZenDesk, Identity Manager, Access Manager, Groupwise, eDirectory og mange flere. I tillegg til workshops og 1-til-1-samtaler med ingeniørene.

Høydepunktene på konferansen:

  • For oss IDM-nerder var høydepunktet containerstøtten for Identity Manager 4.8. Et par timers økt der vi fungerte som betatestere for de nye containerne
  • Docker distribusjon av eDirectory og Access Manager. En økt fra Micro Focus Global Support, holdt av Rodrigo Gomez. Han tok oss gjennom noen av de vanligste tipsene, triksene og fellene rundt eDirectory og Identity Manager
  • Access Manager-lab hvor deltakerne kunne oppleve et vanilla setup, samt sette opp sin egen SAML-integrasjon med avansert autentisering
  • Showcase på IDM-driver helsesjekk ved hjelp av overvåkningsverktøy fra Carmel College
  • Identity Intelligence - en interaktiv analyse- og rapporteringsevne for Identity Governance Administration-data, som er avledet fra Micro Focus Identity Governance og Identity Manager-løsningene

Bangalore som destinasjon tilbyr et unikt innblikk til India, og er en teknologisk by blandet med tradisjon. Vi kommer garantert tilbake.

Del artikkel:

Scroll til toppen